submit


Hoe om te bou’n verhouding met’n man vars geskei. Wat is die truuks om te verstaan sy gehegtheid aan sy verlede en nie die druk. In hierdie video ek praat jy van’n situasie wat ek dikwels teëkom in afrigting, dit is wanneer jy wil om te verlei’n man wat net geskei en wat is nog nie ten volle gereed is om betrokke te raak in’n storie. Jy voel op die verdediging, en soms selfs verdagte. Hy probeer gerus te stel hom, maar jy het die indruk dat dit nie gee jou al haar vertroue. My doel is om te help jy verstaan die egskeiding nie vir die vervaardiging van foute en op die teendeel die bring die meeste vir jou. Die meer’n man sal wees, en die meer jy sal hê die kans dat hy ten volle belê in jou storie. So dit is’n goeie tyd om te leer hoe om te bou’n verhouding met’n geskeide man, om te verstaan hoe om dit te oorwin sonder vrees en die res van jouself. As jy enige vrae het, moet asseblief nie huiwer om my te vra in die kommentaar, ek sal bly wees om te reageer op jou. Vir hierdie, moet asseblief nie huiwer om te kom en raadpleeg my site

About